Tule viettämään Merenneito -hetki yhdessä ystävien kanssa.

Merenneitojuhlat sopivat lasten syntymäpäiviin, polttareihin, kaveriporukoille tai vaikka yrityksen virkistyspäiväksi. Merenneitojuhlat kestävät 60min. Tunti sisältää lainapyrstöt, opetusvälineet ja lelut altaassa sekä ohjauksen ja opetuksen altaalla. Merenneitojuhliin voidaan ottaa kerrallaan noin 12 juhlijaa.

Toivottavaa on, että juhlaseurua on tunnin alkaessa uimapuvut päällä altaanreunalla, näin pääsette käyttämään koko allasajan hyödyksi. Merenneitojuhlia järjestetään keväällä 2019 Verkahovin altaalla lauantaisin klo:12:40-13:40, pukutiloista tulee poistus klo:14:00 mennessä.

Merenneitojuhliin ei kuulu tarjoilua paikan päälle, eikä allastilassa ole mahdollista ruokailla hygieniasyistä. Merenneitojuhlat ovat päihteettömät. Kaikkien Merenneitojuhliin osallistujien tulee kyetä uimaan vähintään 25m yhtäjaksoisesti sekä sukeltamaan pinnan alle.

Juhlijat tarvitsevat mukaanssa uimapuvun, peseytymisvälineet sekä pyhkeen. Myös uimalasit on suositeltava varustus, koska Merenneidot liikkuvat paljon vedenalaisessa maailmassa.

Merenneitojuhlat voidaan järjestää myös sinun omassa altaassasi, tai muussa teille sopivassa altaassa. Muissa altaissa juhlien järjestävä huolehtii allastilan varauksista ja allasvuokrista. Kesällä Merenneitojuhlat voidaan järjestää myös luonnonvesissä. Pyydä rohkeasti tarjous Merenneitojuhlista!

Merenneitojuhlat varataan uima.fi -sivustolta ja varaus on sitova.