Uimakoulu

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumisohjeet ja -tiedot

Luethan alla olevat ohjeet ennen ilmoittautumista:

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Ilmoittautuminen tulee tehdä Internet -sivujen järjestelmän kautta. Ilmoittautumaan pääset täältä

Ilmoittautuminen on mennyt läpi, kun näytölle ilmestyy teksti  "Kiitos ilmoittautumisesta! Voit ilmoittaa toisen henkilön peruuttamalla takaisin ilmoittautumiskaavakkeeseen." Muistathan ottaa tiedot ryhmästä talteen itselleni, koska järjestelmä ei lähetä kuittausviestiä sinulle.

Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 
Jos ryhmä on täynnä niin voit ilmoittautua jonopaikalle, jonopaikalta nostetaan osallistujia ilmoittautumisjärjestyksessä ryhmään, mikäli paikkoja vapautuu. Järjestäjällä on oikeus jättää ryhmä järjestämättä mikäli ilmoittautuneita ei ole tarpeeksi, myös mahdollisia ryhmien yhdistämisiä voidaan tehdä. 

Mikäli kurssilaisen kehityksessä on jotakin poikkeavaa tai tiedossa on jonkin muu asia, joka saattaa vaikuttaa opetukseen tulee se ilmoittaa lisätietoja kohdassa.

Uimakouluinfo

Uimakouluinfot eri kohteista löytyvät alta. Muistutus viesti uimakouluista lähtee huoltajille yleensä uimakoulua edeltävän päivänä sähköpostiin.

Vähäjärvi

Kurssien maksaminen

Kurssien hinnat ovat nähtävissä jokaisen kurssin yhteydessä. Uimahallien kurssien osalta kurssimaksu ei sisällä uimahallin sisäänpääsymaksua, vaan siitä huolehtii jokainen itse. 

Uimakouluista lähetetään Izettle -maksulinkki osallistujille sähköpostiin, kun voidaan olla varmoja, että ryhmä toteutuu. Kurssin tulee olla maksettuna ennen kurssin alkua. Mikäli kurssin maksaja on joku muu, kuin ilmoittautumisessa ilmoitettu huoltaja, niin kerro tämä ilmoittautumisen lisätiedot kohdassa.

Poissaolot

Mahdolliset poissaolot tulee ilmoittaa mahdollisuuksien mukaan etukäteen sähköpostitse (janita.kylanpaa@uima.fi) ennen oman ryhmän alkua. Etukäteen ilmoitetut poissaolot on mahdollista korvata toisessa ryhmässä. Korvauksista on sovittava järjestäjän kanssa etukäteen.

Muuta:

Opettajilla ja ohjaajille on vaitiolovelvollisuus asiakkaiden asioista. Kaikilta kurssien opettajilta on tarkistettu rikostaustaote liittyen työskentelyyn alaikäisten kanssa.

Kurssien ikärajat ovat suuntaa antavia, pääsääntö on, että kurssin osallistujan tulee pystyä olemaan erossa vanhemmistaan uimatunnin ajan sekä kyetä olemaan ryhmässä. 

Lastenkurssien yhteydessä lasten puku- ja suihkutilatoiminnoista vastaavat vanhemmat. Vanhemmat saattavat lapset allastilaan tai muuhun kohteessa olevaan ensimmäisellä kerralla sovittuun paikkaan, josta opettaja ottaa lapset mukaansa tunnin alkaessa. Opettaja saattaa lapset samaan paikkaan tunnin loputtua, tämän jälkeen lapset ovat vanhempiensa vastuulla.

Järjestäjällä on vastuuvakuutus. Huomioithan, että kurssimaksu ei sisällä tapaturmavakuutusta. Toiminnasta on laadittu kuluttajaturvallisuuslainmukainen turvallisuusasiakirja, joka on nähtävissä kohteissa.

Kurssien aikataulut voivat muuttua kurssien järjestäjästä riippumattomista syistä, esimerkiksi vuorojen peruuntumisesta johtuen.

Ilmoittautumalla kurssille hyväksyt yllänäkyvät ilmoittautumisohjeet.

Katso ryhmien alta aikataulut ja ilmoittaudu

Ilmoittaudu kursseille