Härjenvatsa, Kiikala

Silvantie 2, Kiikala

 

Kesällä 2017 järjestään uimakouluja myös luonnon vesissä. Uimakoulut toteutuvat mikäli ilmoittautumisia rantaa/ryhmää kohden saadaan riittävästi. Jotta uimakoulu järjestetään rannalla, tulee ilmoittautuneita olla väh. 5/ryhmä, kahdessa eri ryhmässä. Ryhmiä voidaan karsia mikäli ilmoittautumisia ei ole riittävästi. Ryhmiä on myös mahdollista lisätä, mikäli kysyntä ylittää tarjonnan. Rantauimakoulujen kesto vaihtelee rannasta riippuen viidestä kuuteen päivään. Opetus järjestetään kaupungin yleisillä EU -rannoilla kaupungin rantasaunojen aukioloaikojen mukaisesti. 

Ilmoittautuminen rantauimakouluihin on sitova. Ilmoittautumisesta lähetetään kuittaus annettuun sähköpostiosoitteeseen. Lasku lähetetään sähköpostiin, kun uimakoulujen järjestä on varma, että uimakoulut kyseisellä rannalla toteutuvat. (Viestit saattavat mennä roskaposti kansioon, joten olethan tarkkana!) Uimakoulumaksu määräytyy uimakoulun keston mukaan ja se sisältää opetuksen, todistuksen sekä vielä määrittelemättömän tunnuksen (todennäköisesti uimalakki ym., jonka avulla opettaja erottaa lapset rannalla muista uimareista.). Uimakirja ja -merkit on mahdollista hankkia erikseen lisämaksusta.

Rantauimakoulujen kurssikuvaukset löytyvät perinteisten uimakoulujen alta tämän Internet -sivuston Kurssit & Tuotteet valikosta. Rantauimakouluihin voivat osallistua kaikki lapset. jotka ovat syntyneet vuonna 2013 tai ennen sitä. Otathan kuitenkin huomioon sen, että uimakoululaisen tulee kyetä olemaan erossa vanhemmistaan uimakoulun ajan sekä olla tottunut toimimaan ryhmässä. Jokainen lapsi on yksilö, joten paras ikä aloittaa uimakoulu vaihtelee lapsi kohtaisesti. 

Rantauimakoulut uidaan säästä huolimatta, pieni vesisade ei ole este uimakoululle. Myrsky ja ukkonen ovat esteinä uimakouluille. Mikäli jokin uimakoulu kerta joudutaan perumaan huonon sään takia, järjestetään ensisijaisesti korvaava kerta mahdollisimman pian saman tai seuraavan viikon aikana.