Takaisin paikkavalintaan

Kurssit paikassa Verkahovi, Turku

La 18.5 Merenneitojuhlat, varaa juhlat ilmoittautumalla tästä. Laita tietoihin juhlakalun nimi ja huoltajan tietoihin laskun maksajan tiedot. Pyydämme lisätietoja spostilla ilmoittautumisen jälkeen. Otamme altaaseen vain yhden juhlaseurueen kerrallaan.
Verkahovi, Turku

Merenneitokoulu lapsille ja aikuisille. Hinta lainapuvulla 60,-, omalla puvulla 50,-. Lainapuvun käyttäjä; ilmoita kengän koko ja lantion levyes lisätiedot -kohdassa. Jos tahdot ostaa puvun omaksi kauttamme niin ilmoita tämä lisätiedot kentässä.
Verkahovi, Turku

Merenneitokoulu aikuisille. Hinta lainapuvulla 60,-, omalla puvulla 50,-. Lainapuvun käyttäjä; ilmoita kengän koko ja lantion levyes lisätiedot -kohdassa. Jos tahdot ostaa puvun omaksi kauttamme niin ilmoita tämä lisätiedot kentässä.
Verkahovi, Turku

Merenneitokoulu lapsille. Hinta lainapuvulla 60,-, omalla puvulla 50,-. Lainapuvun käyttäjä; ilmoita kengän koko ja lantion levyes lisätiedot -kohdassa. Jos tahdot ostaa puvun omaksi kauttamme niin ilmoita tämä lisätiedot kentässä.
Verkahovi, Turku

Merenneitokoulu lapsille. Hinta lainapuvulla 40-, omalla puvulla 35,-. Lainapuvun käyttäjä; ilmoita kengän koko ja lantion levyes lisätiedot -kohdassa. Jos tahdot ostaa puvun omaksi kauttamme niin ilmoita tämä lisätiedot kentässä.
Verkahovi, Turku